sevgiliye uzun mesaj, sevgiliye romantik mesajlar

Sevgiliye Uzun Mesaj ♥ Uzun Doğum Günü Mesajları

Ah ne seviyoruz mesaj yazmayı. İçimizden gelen ama yüzüne söyleyemediklerimizi çatır çatır mesajla gönderebiliyor olmak teknolojinin bir nimeti. Sevgiliye uzun mesaj yazmak ya da sevgiliye uzun günaydın mesajı yazmak cicim aylarının vazgeçilmezi, belki de heyecanını kaybetmeyen aşkların ritüeli.

Hiçbir yerde bulamayacağınız, haliyle daha önce hiç yazılmamış uzun aşk sözleri, sevgiliye doğum günü mesajları veya kardeşe doğum günü mesajı arıyorsanız yazımızı okumaya devam edin!

erkek sevgiliye uzun mesaj
sevgiliye uzun mesaj

Sevgiliye Uzun Mesajlar Arayanlara

Sevgiliye mesaj atmak günlük ritüelimiz olabilir, ama bazen ona ifade etmek istediklerimizi bir kaç kelime ile anlatamayız. Uzuun uzun yazmamız gerekir. Fikir vermesi açısından sizin için sevgiliye uzun mesaj örnekleri hazırladık. Uzun mesaj yazmayı sevmiyor ama sevgilinize uzun ve romantik mesaj arıyorsanız şunlara bir göz atın:

  • Canım sevgilim, gözlerine aşk ile bakarken gözlerini kaçırdığını görmek beni öyle heyecanlandırıyor ki bazen kendimi bulutların üstünde, kuşlarla birlikte yeryüzündeki silüetini izlerken buluyorum. Seni tekrar tanısam, tekrar aşık olsam, ilk günkü gibi tekrar korkarak elini tutsam ve bu döngü hiç ama hiç bitmese.. Hiç ayrılmayalım, hiç ayrılmayalım ki yeryüzünde yaşayan her bir canlı bizim aşkımızın sonsuzluğunu görsün ve gurur duysun. Seni çok seviyorum.
  • Hayatım…. Sana hayatım diyorum çünkü ölene kadar tam şuramda ol istiyorum. Ölümden sonra “hayatını kaybetti” demesinler bize. “Öldüler ama yan yanalar” desinler. Çünkü sensiz bir hayat ölümden farksız. Kokunla, huzurunla, kalbinin atışıyla hayatıma anlam vermeye devam et. Aynı geceye uyuyup aynı güne uyanalım. Tenimi başkası ısıtmasın, senin varlığın yeter bana!
  • Sen bu mesajı okumaya başladığında önce korkacaksın, tedirgin olacaksın çünkü uzun mesajlar genelde ayrılığın bahanesini anlatır. Satırlarca neden birlikte olamayız, neden bizden bi halt olmaz diye uzun uzun yazılır. Sonunda hep “hata sende değil bende ama ben böyleyim işte” denir. Bir an önce bitsin, daha fazla acı çektirmeyelimlerle son bulur. Ama bu mesaj onlardan biri değil. Aksine sana satırlar boyu seni nasıl sevdiğimi, sensiz nasıl olmayacağını anlatacağım 🙂 elimden gelse satırlara yazdıklarımı duvarlara yazmak isterdim. Sabah uyanıp telefonu eline aldığında değil de uyanıp pencereni açtığında karşı duvarda okumanı isterdim. Şimdiden tedirginlik yerini tatlı bir gülümsemeye bıraktı bile biliyorum. Hatta şu an biraz daha fazla gülümsüyorsun. İşte o yüzündeki gülümseme için ben canımı veririm, sadece bunu söylemek istemiştim. Seni çok sevdiğimi unutma, olur mu?

Sevgiliye alınabilecek uygun fiyatlı hediyeler için tıklayın.

sevgiliye uzun mesaj
sevgiliye uzun mesaj

Uyuyan Sevgiliye Uzun Mesaj (Çok Romantik!)

Uyuyan sevgiliye uzun mesaj atmak için bir sebebiniz olmalı: Ya ayrılık mesajı atıyorsunuz ya da çok aşıksınız! Biz ikinci durumun geçerli olduğunu düşünerek sizin için uyuyan sevgiliye uzun romantik mesajlar hazırladık:

  • Şuan başını koyduğun yastık yerinde kucağıma başını koyduğunu hayal ediyorum. Sen bir kedi gibi mırıl mırıl uyuyrken ben o ipek saçlarını okşuyorum. Öyle sıcacık öyle narinsinki, en ufak bir ani hareket yapıp seni uyandırmamak için elinde neşterle ameliyat yapan bir doktor kadar temkinliyim. Güzel yüzünü uyurken izlemek, başını yüzünü okşamak, vücudunun tüm kıvrımlarını ezberlemek…. Hayallerin gerçeğe dönüştüğü sabahlar çok yakında bitanem.. Tek ihtiyacımız biraz sabır ve biraz zaman. Sen bana aitsin, ben sana aitim. Seni seviyorum.
  • Seninle nasıl sabahlara uyanmak istiyorum biliyor musun? Seni uyandırmadan yavaşça yataktan kalkıp taptaze simit, sıcacık çay, en sevdiğin şeyleri yatağa getirip seni “kahvaltı hazır” diye öperek uyandırmak istiyorum. Bütün günü yataktan çıkmadan geçirmek, saatlerce dizi izlemek, saatlerce sadece sarılıp sessizce beklemek… Çok mu şey istiyorum?

Sevgiliye alınabilecek uygun fiyatlı hediyeler için tıklayın.

Asker Sevgiliye Uzun Mesaj

Asker sevgiliye mesaj atmak kadar ondan mesaj beklemek de çok zordur. Zaman kısıtlıdır, üstelik her mesajın ardında dolu dizgin özlem vardır. Yazdığınız her kelime onun için altın değerindedir. Mesajınızı tekrar tekrar okur. Asker sevgiliye uzun mesaj arayanlar için örnek mesajları derledik:

  • Özlem içimi öyle kavuruyor ki artık gözlerimi kapadığımda sesini, kokunu, kalbinin atışını hissediyorum. Gözlerimi açmak istemiyorum. Sana dokunmak, kokunu ta içime kadar çekmek, sana sımsıkı sarılmak sanki gökyüzüne doğru uçan bir balon gibi ulaşılmaz geliyor. Herkes aynı şeyi söylüyor: “sayılı gün çabuk geçer, sabret”. Sensizliğe nasıl sabrettiğimi bir tek ben bilirim. Ama senin için yeryüzünde çekilecek tüm hasretleri tüketmek için canımı dişime takıp sabrediyorum sevgilim. Kavuşacağımız o ilk günün heyecanı bana yetiyor. Senden tek isteğim var, beni öyle özle ki sarıldığında kalbinin atışını hissedebileyim.. Seni çok seviyorım.
  • Orada geçirdiğin günleri benimle geçirmen gereken günlere ekliyorum. Böylece aradaki farkı kapatabiliriz. Ama şöyle hayal et: yemeği yemekhaneden değil senin için hazırladığım sofradan yiyeceksin. Uyumak için koğuşa değil ışıklarla süsleyeceğim yatağımıza gireceksin. Sabah içtimasına değil sabah kahvaltısına uyanacaksın. Sadece biraz daha zaman. Günler akıp geçecek. Ve hayal ettiğimiz her şey gerçek olacak inan bana sevgilim. Ayağına taş başına kış değmesin. Seni çok seviyorum.

Sevgiliye alınabilecek uygun fiyatlı hediyeler için tıklayın.

Arkadaşa Doğum Günü Mesajı Uzun

Bir arkadaşınızın doğum gününü unutmak korkunçtur. Bizce telefonunuzun takvimine mutlaka arkadaşlarınızın doğum gününü kaydedin. Eğer arkadaşa doğum günü mesajı uzun uzun yazacak vaktiniz yoksa sizler için çoook güzel mesajlar hazırladık:

  • Dostum, canım, sırdaşım, yoldaşım.. Senin olmadığın bir dünya düşünemiyorum. En zor zamanlarımda, tam da uçurumun kenarındayken uzattığın o eli iyiki tutumuşum. Beni çıkardığın tüm o zor günler umarım ömrüne ömür olarak eklenir. Nice mutlu yıllar senin olsun, birlikte olsun. Biz zor günlerin üstesinden hep birlikte geldik, bizim bizden başka dostumuz yok, o yüzden birbirimize sımsıkı sarılmalıyız. Her zamankinden daha çok, daha sıkı kenetlenmeliyiz. Doğum günün kutlu olsun!
  • Sen yolumu kaybettiğimde bana yol gösterdinya hani, en zor günlerimde yanımda oldun. İşte ben sana sadece o yüzden en yakınım demiyorum. Ben sana yaralarımı gösterdiğimde bana “üzülme bak aynısından bende de var” dediğin için sana can dostum diyorum. Canımın içisin, yüzün hep gülsün. Seni mutlu eden her şey hemen yanında olsun. Bu durumda ben de hep yanında olmalıyım 🙂 doğum günün kutlu olsun, mutlu ol, sağlıklı uzun bir ömrün olsun. İyi ki varsın!
  • Kardeşim, bugün ömrünün geri kalanının ilk günü. Bugün her şeye bir sünger çekip yeniden başlamanın tam vakti. Hayatındaki tüm kötülükleri unutmanın, iyi olanlara yer açmanın tam zamanı. Bugün dünyaya gelmenin şerefine, tüm şerefsizlere inat bütün duvarları yıkmanın, bütün zehri akıtmanın vakti! Senden daha önemli hiçbir şey olamaz, bunu aklına kazı. Kimsenin seni üzmesine izin verme. Sen hep kendi doğrularınla kendi yolundan yürü. Eninde sonunda uğruna feda ettiğimiz şeyler bize misliye dönecek. Doğum günün kutlu olsun. İyi ki varsın.

Arkadaşa alınabilecek uygun fiyatlı hediyeler için tıklayın.

kardeşe doğum günü mesajı
kardeşe doğum günü mesajı

Kardeşe Doğum Günü Mesajı

Kardeşe doğum günü mesajı atacaksanız arkadaşa doğum günü mesajı ndan daha anlamlı ve daha içten olmalı. Çünkü aynı kanı taşıyor, aynı genleri paylaşıyorsunuz. Bu yüzden kelimelerinizi seçerken içinizden geldiği gibi yazmaya özen gösterin, zaten eminiz o sizi anlayacaktır:

  • Benim canım kardeşim, birlikte büyüdük, birlikte sevindik, birlikte üzüldük. Ama en önemlisi tüm zorluklara birlikte göğüs gerdik. Ve hepsinin üstesinden birlikte gelmeye devam edeceğiz. Senden tek bir isteğim var: kendine olan inancını asla yitirme. Doğduğun günden ömrünün sonuna kadar başın dik yürü. Seni kimsenin üzmesine izin verme. Hayatımızda hep inişler ve çıkışlar olacak, tüm o yokuşları birlikte çıktığımız gibi sırt sırta yuvarlanacağız. Ama asla sırtımız yere gelmeyecek. İyi ki benim kardeşimsin, iyi ki doğmuşsun. Seni çok sevdiğimi bil olur mu?

Kardeşe doğum günü için alınabilecek hediyeler için tıklayın!

Ücretsiz Kargo

1000₺ ve üzeri siparişlerinizde kargo ücretsiz!

30 Gün İçinde İade

Ürününüzden memnun kalmazsanız paranız iade.

1. Kalite Ürünler

Sadece yüksek kaliteli ürünler satıyoruz.

100% Güvenli Alışveriş

Kredi kartı bilgileriniz sizinle bankanız arasında.

Saat
Dakika
Saniye

Sınırlı Sayıda Ziyaretçiye
Sepette %15 İndirim 🎉

Formu doldur, 24 saat geçerli kupon kodunu hemen kullan!

🎉

İşte %15 indirim için kupon kodunuz 👇

FIRSAT15 Kopyalandı!

Ürünleri sepetinize ekledikten sonra ödeme kısmında bu kupon kodunu kullanabilirsiniz 😍