sevgiliye hediye önerileri

Sevgiliye Hediye: Sevgililer Günü Hediyesi İçin Eşsiz 10 Öneri

1) Mum Seven Sevgiliye Hediye: Kutlama ve Aşk Seti

Sevgiliye güzel hediye fikirleri için günlerdir araştırma yapıyorsanız, sonunda doğru yere geldiniz. Dünyada en çok değer verdiğiniz insana hediye edeceğiniz bu set ile romantik bir akşam yemeğini daha özel hale getirebilirsiniz. 4 farklı boy el sarımı balmumu mum ve doğal tütsü demetinden oluşan bu seti incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. Aşk tütsü demeti, aromaterapik özellikleri göz önünde bulundurularak seçilen karabaşotu, adaçayı ve gül yapraklarından oluşmaktadır. Yakıldığında ortaya çıkan egzotik koku ile hem bedeninizi hem de zihninizi ölümsüz aşk ile kutsayın.

sevgiliye hediye kutlama mum ve tütsü kutusu
Sevgiliye Hediye Doğal Mum ve Tütsü Seti

2) Masa Başında Çalışan Sevgiliye Hediye: Doğal Taşlar ve Kristaller

Her aşk gibi doğal taşlar da eşsizdir. Sevgilinize bir eşi daha olmadığını söylemek için eşsiz bir kristal hediye etmekten daha anlamlı bir hediye olabilir mi? Özellikle masa başında bir iş yapıyorsa sürekli görebileceği bir yerde olması hem negatif enerjilerden uzaklaştıracak hem de bir eşi daha olmadığını sık sık hatırlatacaktır. Kristal Kuvars, Ametist, Kalsit ve pek çok farklı taşı incelemek ve sevgiliye farklı hediyeler satın almak için buraya veya aşağıdaki görsele tıklayabilirsiniz.

3) Stres ve Uykusuzluk Çeken Sevgili İçin Hediye: Lavanta Uçucu Yağı

Özellikle evde kaldığımız bu günlerde hem evin havasını değiştirecek hem de sevgilinizi rahatlatacak bir hediye arıyorsanız Lavanta aromaterapi uçucu yağı tam size göre. 3-4 gün sonra solacak bir çiçek yerine, her gece yatmadan önce yastığına damlayacağı bir uçucu yağ ile hem akılda kalıcı hem de huzur veren bir hediye seçimi yapabilirsiniz.

sevgiliye lavanta yaği
Sevgili İçin Hediye Doğal Uçucu Yağları

4) Astroloji ve Burçlara İlgisi Olan Sevgiliye Hediye: Ritüel Setleri

Sevgilinize kendini özel hissedeceği ancak risksiz bir hediye arıyorsanız bu şık ve zarif hediye tam size göre. Sevgilinizin hobisine uygun bir hediye arıyorsanız ve bulamadıysanız Ritüel Setileri kaçırılmayacak bir hediye. 

5) Yoga ve Meditasyon Yapan Sevgili İçin Hediye: Namaste Hediye Seti

Sevgilinin ruhunu selamlayacak, her kullandığında sizi anımsayacağı bu doğal, el yapımı hediye ile aşkınızı tazeleyebilirsiniz. Set içerisinde yer alan incili deniz kabuğu, lavanta tütsüsü, el sarımı balmumu mum ve palo santo tütsüsü sevgilinize eşsiz bir yoga deneyimi yaşatacak.

sevgiliye namaste hediye seti
Yoga ve Meditasyon Yapan Sevgiliye Namaste Hediye Seti

 

6) Moda ve Alışveriş Tutkunu Sevgiliye Hediye: Doğal Taşlı Takılar

Sevgilinize kalıcı ve gündelik hayatta kullanabileceği bir hediye arıyorsanız, sadece bayan sevgiliye, sevgililer günü hediyesi değil bayan sevgiliye doğum günü hediyesi olarak alabileceğiniz Doğal taşlı kolye ve aksesuarlar, el yapımı ve özel olarak tasarlanıp üretilir. Sevgili için hediye takı modeli arayanlar için de güzel bir alternatif olan bu doğal taş takıları incelemek için görsele tıklayabilirsiniz. 

sevgiliye aytaşi kolye
Moda ve Alışveriş Tutkunu Sevgiliye Doğal Taş Kolye

7) Kendin Yap Meraklısı Sevgiliye Hediye: DIY Mum Yapım Seti

Sevgilinize alacağınız hediye farklı ve kendini özel hissedecek bir hediye olmalıdır. Sevgilinize hediye edeceğiniz bu mum setindeki malzemeleri ve hayal gücünüzü kullanarak farklı formlarda değişik mumları birlikte tasarlayabilirsiniz. Kalp şeklinde bir mum veya en sevdiği hayvan figürünü anımsatan bir mumu beraber tasarladığınızı hayal edin, şimdiden mumun sıcaklığı içinizi ısıtmış olmalı!

sevgiliye kendin yap mum seti
Sevgiliye Hediye Kendin Yap DIY Doğal Balmumu Mum Seti

8) Yeni Şeyler Denemeye Bayılan Sevgiliye Hediye: Çakra Tütsü Seti

Sevgililer gününde hediye etmek için hala araştırma yapıyorsanız, %100 mutluluk veren kadın sevgiliye en romantik hediyelerden birisi de daha önce hiç denemediği bir deneyimi hediye etmektir. Çakra setinin içerisinde yer alan, Aşk tütsüsü, sağlık tütsüsü, nazar tütsüsü, lavanta tütsüsü ve adaçayı tütsüsü, aşkınıza bolluk bereket getirecek ve yeni bir heyecan katacak.

sevgiliye çakra seti
Yeni Şeyler Denemeyi Seven Sevgiliye Çakra Tütsü Seti

9) Kahvekolik Sevgiliye Hediye: Palo Santo Tütsü

Sevgililer gününde hediye etmek için hala araştırma yapıyorsanız, özellikle erkek sevgiliye alınabilecek güzel ve orjinal hediye fikirlerinden birisi de doğal tütsü. Eğer kahve içmeyi seven bir erkek arkadaşa hediye arıyorsanız kahvenin yanında iyi giden bir tütsü iyi bir hediye seçimi olabilir.

doğal tütsü holly wood kutsal ağaç palo santo tütsü
Kahvekolik Sevgiliye Doğal Ağaç Tütsü: Palo Santo

 

10) Öğretmen Sevgili İçin Hediye: El Yapımı Seramik Buhurdanlık

Öğretmen sevgiliye özellikle uzayan ders saatlerinde eşlik edecek, çalışma ortamının havasını temizleyecek ve yumuşatacak seramik buhurdanlığı hediye ettiğinizde, her kullandığında sizi hatırlayacağını garanti ediyoruz. Seramik buhurdanlık içerisinde kullanabileceği uçucu aromaterapik yağlar ile güzel bir set oluşturabilirsiniz.

seramik buhurdanlık satın al

Daha fazlası için Instagram hesabımızı takip etmeyi unutmayın!

Ücretsiz Kargo

1000₺ ve üzeri siparişlerinizde kargo ücretsiz!

30 Gün İçinde İade

Ürününüzden memnun kalmazsanız paranız iade.

1. Kalite Ürünler

Sadece yüksek kaliteli ürünler satıyoruz.

100% Güvenli Alışveriş

Kredi kartı bilgileriniz sizinle bankanız arasında.

Saat
Dakika
Saniye

Sınırlı Sayıda Ziyaretçiye
Sepette %15 İndirim 🎉

Formu doldur, 24 saat geçerli kupon kodunu hemen kullan!

🎉

İşte %15 indirim için kupon kodunuz 👇

FIRSAT15 Kopyalandı!

Ürünleri sepetinize ekledikten sonra ödeme kısmında bu kupon kodunu kullanabilirsiniz 😍